Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Over online fashion store MeganeMerch

Over online fashion store MeganeMerch

Over online fashion store MeganeMerch
Hey, hier hebben we wat informatie over ons voor jou!

MeganeMerch is een online fashion store die is opgericht door drie jongens uit Nederland. Sinds het begin van 2019 zijn wij, Takeshi, Yuta en Phu, begonnen met ons merk om meer pop-cultuur in de scene te brengen. Om precies te zijn is MeganeMerch geïnspireerd op de Japanse cultuur en niet te vergeten de anime! Met dit merk willen wij ervoor zorgen dat jij je invloed in de Japanse streetwear en anime fashion kan laten zien. Het is natuurlijk niet voor iedereen mogelijk om naar Japan te vliegen, daarom willen wij de ervaring dichter bij jou brengen door middel van kleding.

We zullen even onze merknaam uitleggen: MeganeMerch. In het Japans betekent “megane” bril (メガネ). “Merch” staat voor merchandise. De belangrijkste reden dat onze naam MeganeMerch is omdat….. anime figuren met brillen gewoon *** cool zijn! 笑

Wij willen jou je volledige zelf laten omarmen en ervoor zorgen dat je dit kan uiten doormiddel van visuele kleding. Dankjewel dat je onze webshop bezoekt, vergeet niet je karretje te vullen met onze geweldige artikelen!

Shop Nu!

Koop gave artikelen in de anime shop MeganeMerch
In de webshop van MeganeMerch vind je een breed assortiment aan anime spullen. Hier kan je onder andere kleding, petten en sleutelhangers bestellen. Ze hebben producten in allerlei prijscategorieën waardoor er altijd wel wat voor je tussen zit. Heb je vragen over de spullen of je bestelling? Dan kan je gerust contact met de medewerkers opnemen. Dit kan door een mail te sturen naar meganemerch@gmail.com. MeganeMerch staat je graag zo snel mogelijk te woord om je verder te helpen.

Shop Nu!